Festlig Fredag – White party

Festlig Fredag – White Party

Med denna Festlig Fredag bild – White Party, vill vi hälsa er välkomna till ESSE The Story.

Här ska ni få lära känna oss lite närmare. Vilka är vi som jobbar på ESSE Revision samt hur jobbar vi i mötet med kund. Vi tänker även komma med tips om hur du digitaliserar din redovisning eller viktiga saker att tänka på för dig som företagare beroende på tidpunkt på året. Eller som nu, bjussa på en Festlig Fredag bild.

Ni som följt oss sedan tidigare på sociala medier har sett oss i Festlig Fredag sammanhang många gånger förut, men kanske inte vet vad det innebär för oss med Festlig Fredag eller varför vi gör det.

Vi tycker det är viktigt att ha kul på jobbet. Vi tillbringar många timmar tillsammans under en arbetsvecka.
I perioder med mycket att göra, och deadlines att hålla, är det än mer viktigt att hitta på saker tillsammans som skapar leenden i vardagen, dels kollegor emellan, men även mot våra kunder när de kommer in på kontoret, det gör en glad helt enkelt.

Festlig fredag är vårt sätt att ett antal gånger under året busa till det och inte se så kontorsmässig ut i klädseln. Att istället se ut som en hårdrockare med nitar eller en neonklädd 80-talist med sprayad lugg, det ger garanterad glada miner och ett och annat gapskratt att avrunda jobbveckan med.
Visst låter det trevligt?

Så ser ni nedan skylt på dörren till vårt kontor, tveka inte att komma in och kolla hur vi ser ut nästa gång det är dags för Festlig Fredag 🙂

Varning – Festlig Fredag